20121021

zendegi va digar hich

ZENDEGI VA DIGAR HICH -
Yerkabuğunda birbirinden haberi olmayan çizgilerin boy vermesiyle çaresizliği görünür kılar hayat. Devam niteliğinde yenisi için yattıkları uykudan ümitle doğrulur ve zoraki nefeslerini almaya koyulurlar. Kim demiş sanıldığı gibi kader bütün bu yaşanılanlar

ai qing wan sui

AI QING WAN SUI -
İleride bir çevirme var. El ele tutuşmuş iki polis ereksiyon kontrolü yapmakta. Tuttukları aparatı iki elinle kavrayıp içine sokman ya da ateşli bir şekilde öpmen gerekiyor. Ekrandaki rakam hayattan ne kadar zevk aldığının kanıtı. Limiti belirleyen zevk sınırının akıbeti ise bilinmiyor.

20121014

canned dreams

CANNED DREAMS -
Eli kulağında, yeni bir ölüm daha doğar; bütün asılı kalmış tebessümleriyle istifi bozuk insan geçer aynanın ardına. Yine sahipsiz bir yüze odaklanır vakit ve her bir dişli, makinasına sadık, gider gelir.

20121009

Tabiate bijan

TABIATE BIJAN -
Israrsız bir umut, beklenildiği günden bu yana hep ters tepiyor. Yolunda gitmeyen insanlık tarihi şimdilerde çok formda. Başkaları için farklı sonlar belleyen tanrı, sona bıraktıklarının farkına hala varamıyor.

20121008

atmen

 
ATMEN -
Gösterişsiz bir nefes girip çıktığı ağızdan ipini koparıp yeni bir hayata meyilleniyor. Albenisi üstünde bir eldivene aldanıp hiç iz bırakmayan günlerin sonuna denk geliyor iki elin öğrettikleri. Artık yeni bir misillemeye sahip beden ve kimin umrunda kim sağ kim değil.

20121006

Un Homme qui dort

UN HOMME QUI DORT -
Askılıkta beklemekten boyu uzayan montunun üstüne binen diğer montlar, hiç kazanamadığın misafirperverliğin ve başlamadan sonlanan aldığın kararlar... Dünya döndükçe büyüyor.

20121002

hukkle

HUKKLE -
Tuttuğunu koparan bir hıçkırık yankılanır. Domino taşı gibi devirir geceyi gündüz; altta kalmaz, ay da güneşi becerir. Konduğu insana kulak asmayan uç uç böcekleri, nallarından olan atlara dadanır. Sürüp giden alelade bir gün diğerini cebinden çıkarır.